Дарко Панчев ќе пропее

Loading...

Маја Панчева вели дека Дарко има голем талент…Поп пејачката Маја Гроздановска Панчева, откако се омажи и роди деца малку подзаборави на  музиката, но не сосема. Таа најавува нова песна, но овој пат заедно со својот сопруг, нашата фудбалска легенда Дарко Панчев.
Маја вели дека Дарко има голем талент кој го покажал многу пати до сега кога заедно пееле во нивното кафуле и со големо задоволство ќе пеат заедно.Поп пејачката Маја Гроздановска Панчева, откако се омажи и роди деца малку подзаборави на  музиката, но не сосема

loading...
Loading...