Џастин Бибер: Мајка ми ми даваше дрога!

Loading...

Џастин Бибер вчера наутро беше уапсен поради повеќе кривични дела. Меѓу другото, поради возење под дејство на алкохол, канабис и некои пропишани лекови.Изјавата од страна на канадската музичка звезда Џастин Бибер е шокантна! Пред некој ден младиот пејач беше уапсен поради возење во алкохолизирана состојба, но тестовите покажале дека има и високо ниво на ТХЦ или марихуана во неговата мокрача.
Кога бил запрашан од страна на полицијата дали пушел марихуана, пејачот вината ја префрлил на неговата мајка и изјавил: Знам дека тестот покажува дека сум позитивен на марихуана, но јас не се дрогирам, мајка ми ми дава медицинска марихуана што ја зема на рецепт по лекарска препорака.
Исто така во неговата крв биле најдени трагови од тешки лекови како што е Ксанакс, па Бибер и тоа го препишал како дело на неговата мајка.
Можеби токму затоа неговата затворска казна траеше само еден ден.
Новинарите се обиделе да стапат во контакт со неговата мајка и да дознаат дали таа навистина му давала медицинска марихуана и лекови на својот син, но таа била недостапна за јавноста и медиумите.Изјавата од страна на канадската музичка звезда Џастин Бибер е шокантна! Пред некој ден младиот пејач беше уапсен поради возење во алкохолизирана с

loading...
Loading...