Дебело платил за да му ја вработат сопругата! По два дена се случил шокантен пресврт!

Loading...

Во време на сиромаштија и мали шанси за стабилна работа, не е редок случај да сопружниците останат заедно поради финансиски ситуации.Така многу жени остануваат во брак со мажи само да ги издржаваат.
Меѓутоа, оваа дама се сетила како да го спои убавото и корисното  -да го остави мажот кој не го сака, но себеси да си осигура убава иднина.
Почнала да го моли сопругот да и најде работа, под изговор дека и е досадно и не може да седи дома.
Тој и ја остварил желбата, но она што се случило не можел ни да сонува.Така многу жени остануваат во брак со мажи само да ги издржаваат.
Меѓутоа, оваа дама се сетила како да го спои убавото и корисното  -д

loading...
Loading...