Деца и учителки земени како заложници

Loading...

Вооружен маж држи во заложништво две девојчиња и две учителки. Оваа заложничка драма моментално се случува во јужниот руски град Астракан.
„Киднаперот е забарикадиран заедно со заложниците во една од училниците во училиштето“, се вели во соопштение од локалната полиција.
Моментално полицијата е во преговори со киднаперот за безбедно да ги спаси двете девојчиња и учителките. Вооружен маж држи во заложништво две девојчиња и две учителки. Оваа заложничка драма моментално се случува во јужниот

loading...