Дедо си ја силувал внуката- го пријавила после 13 год

Постар маж од Славонија е обвинет дека и се заканувал со смрт на својата внука, а потоа ја силувал.Како што пренесува Гласот на Славонија, дедото ја силувал својата 11-годишна внука и и се заканувал дека ако каже некому од семејството ќе ги убие и нив и неа. Девојчето од страв се соблекло, по што дедото ја силувал.
Исплашена за својот живот девојката чекала години и години за да го пријави дедото. Таа денес има 24, а тој 70. Како што пренесува Гласот на Славонија, дедото ја силувал својата 11-годишна внука и и се заканувал дека ако каже некому од семејството ќе ги

Пронајдете не на следниве мрежи: