Дедо умрел па се вратил од мртвите, една минута пред да…

Loading...

Шокантно! Маж од Индија Дипак Син(72) оживеал неколку минути пред неговото семејство да го кремира. Според зборовите на неговиот внук, Дипак починал додека го чувал добитокот!-Отидов до него и го видов на земја. Не даваше знаци на живот. Ги повикав и останатите членови на семејството, а потоа повикавме доктор- изјавил внукот.
Докторот кој дошол на местото на настанот, констатирал смрт. Семејството тогаш започнало да подготвува погреб.
Но потоа следело чудо. Дипак неколку минути пред да биде запален оживеал.
-Се надевам дека следниот пат ќе се уверат дека сум мртов пред да ме запалат- изјавил тој.-Отидов до него и го видов на земја. Не даваше знаци на живот. Ги повикав и останатите членови на семејството, а потоа повикавме доктор- изјавил вн

loading...
Loading...