Џеј: „Адил е психо не сакам очи да му видам!“

Loading...

„Тој веќе не постои за мене. Тој нешто не е во ред со главата“- кажува фолк ѕвездата по тужбата од Максуточевиќ дека е наркоман и алкохоличар.Џеј изјавил дека е вистина за тоа дека тој го сместил во полиција, бидејќи физички ја малтретирал неговата бремена ќерка. Исто така кажува дека не сака да влегува во никаков дуел со него и дека не сака повеќе никогаш да го види.
Џеј кажува дека навистина му паднало жал неколку дена по настанот, но тој му возвратил со лошо повторно.
А, на тоа што изјавил дека а наркоман и алкохоличар кажува дека тој повеќе незнае што друго да каже за него и дека со тоа само сака да го испровоцира за да дојдат повторно до конфликт.

„Кој му е крив што ја претепа ќерка ми? Јас сум и татко, нормално е дека ќе бидам на нејзина страна“. Незнам зашто сеуште ме прогонува“, Тој е психо, има некој проблем со главата“- кажува Џеј.
За крај, тој кажува дека тој повеќе не постои за него и за неговото семејство, дека не му посакува ништо лошо, но дека тоа што го направи е срамота!Џеј изјавил дека е вистина за тоа дека тој го сместил во полиција, бидејќи физички ја малтретирал неговата бремена ќерка. Исто така кажува дека не

loading...
Loading...