Џеј Ло бесна на поранешните момчиња: Тие гадови би ги пуштила да умрат!

Loading...

Жешката латинска убавица не крие дека би била безмилосна со Бен Афлек и Пи Диди кога би била во ситуација да ги спаси од давење во океан. Дека не треба да си играте со Џенифер Лопез, сведочи и нејзината последна изјава дека поранешните момчиња, Бен Афлек и Пи Диди би ги пуштила да се удават кога би се нашле заедно на отворено море!  
44-годишната ѕвезда, кој во моментов е во врска со 19 години помладиот танчер Каспер, за време на гостувањето на една американска радио станица изјави дека не би имла милост за поранешните партнери.

Водителот ја праша што би правела кога среде океан би се нашла со двајцата поранешни партнери – Бен Афлек и Пи Диди, а може да спаси само еден, кого ќе избере. Пејачката без размислување рекла:
– Би ги пуштила тие гадови да се удават! – и ги опцула, што предизвика општа смеа во студиото.
– Тоа е страшно! Само се шегувам! Бен, Диди, знаете дека ве сакам! Тие знаат дека ги сакам – се обиде да се оправда Џеј Ло.Дека не треба да си играте со Џенифер Лопез, сведочи и нејзината последна изјава дека поранешните момчиња, Бен Афлек и Пи Диди би ги пуштила да се

loading...
Loading...