Џејмс Франко има нов имиџ: Се острижал ќелав

Loading...

Се поздравувам со косата, напишал холивудскиот актер покрај фотографиите пред и по стрижењето. Еден ден претходно, на сите кои го следат со фотогра

loading...
Loading...