Џејсон Мико: Во Аризона, оние што блокираат улици ги ставаме во ЗАТВОР!

Loading...

Американскиот аналитичар и почесен конзул на Македонија во Аризона се спротистави на блокирањето улици од страна на активистите на шарената револуција.Како одговор на насловот „Скопје на работ на колапс: Возачите гневни на блокирањето на улиците од страна на членовите на шарената револуција“, тој објави:
„Овде, во Аризона, оние што блокираат улици завршуваат во затвор и им ги одземаме возилата. Методот е неверојатно ефикасен“.
Како одговор на насловот „Скопје на работ на колапс: Возачите гневни на блокирањето на улиците од страна на членовите на шарената револуција&

loading...