Декодирајте го: Неговиот стил во сексот открива што сака со вас

Loading...

Начинот на кој води љубов може да ви открие многу тајни од неговиот карактер. Неговиот пристап кон сексот зборува за тоа што всушност тој сака во врската. Психолозите велат дека мажите често ја покажуваат својата емотивност преку сексот, бидејќи така полесно ја изразуваат.
Класична мисионерска поза
Оваа поза е добра за комуникација во сексот, но ако скоро секогаш се одлучува за ваков начин на водење љубов, големи се шансите дека е прав традиционалист. Досадно ви е? Напуштете ја зоната на удобноста и пружете си и себе и нему задоволство, преземете ја контролата така што вие ќе бидете горе.
„Доги стајл“
Ако сака одзади, тоа е супер, но ако тоа го бира секој пат, запрашајте се што всушност сака од вас. „Доги стајл“ не е сосема интимна поза, а тоа што тој упорно ве свртува на стомак може да биде знак дека не сака ништо сериозно.

Жената на врвот
Добра вест за дамите кои сакаат да носат пантолани – тој е тип на маж кој сака да ја препушти контролата на жената. Тоа покажува дека му е важно вашето задоволство, или можеме да заклучиме дека едноставно е мрзелив.  
Положба „лажица“
Тоа е мошне интимна поза која овозможува максимален контакт кожа со кожа. Сексот е спор, нежен и интензивен, што укажува на тоа дека е многу чувствителна личност.
Секси играчки
Ако секоја вечер вади камшик и лисици, значи дека вашата врска е повеќе фантазија, отколку реалност. Ако тој не може да замисли акција без помагала, тогаш можеби сексот му е поважен од вас. Неговиот пристап кон сексот зборува за тоа што всушност тој сака во врската. Психолозите велат дека мажите често ја покажуваат својата емотивност п

loading...
Loading...