Дел од синоќешната петочна атмосфера во Скопје

Loading...

Петок вечер во Скопје! Убаво звучи а и убаво изгледа.
Како и секогаш порталот https://tzm.mk има голем број фотографии од вчерашните случувања во Скопје.
 На нив можете да забележите дека синоќешната забава во најпосетуваните места во градот поминала повеќе од одлично.
Каде вие ја поминавте петочната вечер? Пронајдете се на фотографиите од: Havana,  Up Cafee, Cherry Club, Central Park Privilege или Check In.Петок вечер во Скопје! Убаво звучи а и убаво изгледа.
Како и секогаш порталот

loading...
Loading...