Делфин залутал на грчка плажа

Видеото е направено околу средината на јули оваа година , кога делфин бил забележан како залутал на плажа полна туристи во Скопелос, Грција. 
За среќа,овојпат не го искористија за сликање, туку го насочија кон отворено море.
 
За среќа,овојпат не го искористија за сликање, туку го насочија кон отворено море.

Пронајдете не на следниве мрежи: