Денес е светскиот ден на насмевката!

Loading...

Денеска е светскиот ден на насмевката! Овој ден се одбележува секој прв петок од месец октомври откако Харви Бил, комерцијалист од Масачусетс го создал познатото смајли.Пораката на денешниот ден е „Направете добро дело. Помогнете некому да се насмевне“. Па, направете и вие добро дело, насмејте се и насмевнете некого.
 
 Пораката на денешниот ден е „Направете добро дело. Помогнете некому да се насмевне“. Па, направете и вие добро дело, насмејте се и насм

loading...
Loading...