Десет дипломи кои нема да ви донесат пари!

Loading...

Овие дипломи нема да ви донесат заработувачка!Порталот „Business Insider” направи листа на десет бескорисни дипломи, земајќи ја во обѕир невработеноста и годишната заработувачка.
1.Управување со човечки ресурси
2. Криминалистика
3. Графички дизајн
4.Музичка академија
5. Новинарство
6.Маркетинг и истражување на пазарот
7.Хемиски инженер
8. Информациони технологии
9. Фармацевт
10.Јазици и драмска уметност
 Порталот „Business Insider” направи листа на десет бескорисни дипломи, земајќи ја во обѕир невработеноста и годишната заработувачка.

loading...
Loading...