Десет работи кои девојките со големи гради неможат да ги прават!

Loading...

Десет работи кои оние што имаат големи гради неможат да ги прават…1. Не можете да трчате многу брзо

2. Дефинитивно не можете да спиете на стомак

3. Или да се движите полека и грациозно по скалите

4. Не можете да не носите градник

5. Не можете да скокате

6.Не можете да гушкате некој кој е понизок од вас

 

7.Не можете да носите длабоко деколте

8.Не можете да носите чанта преку рамо

9.Не можете да престанете да буткате се околу себе

10.Неможете да носите спортски градник
1. Не можете да трчате многу брзо

2. Дефинитивн

loading...
Loading...