Десет трикови како да го натерате тој да ве остави вас

Loading...

На многу девојки темата „раскинување“ им претставува непријатна тема за разговор.  Доколку тоа важи и за вас нашите совети ќе ви помогнат да го натерате партнерот тој да посака да ја прекине врската со вас.
Подарете му сексуални играчки, со додаток картичка на која ќе напишете “ВЕЖБАЈ” .
Воочете му дека знаете за неговиот флерт со колешката од работа.
Признајте му дека величината е битна.
Постојано пишувајте му пораки со кои ќе го потсетувате што се сте направиле за него.
На неговата мајка дадете и до знаење дека сепак Вие сте  неговиот приоритет.
Пред него постојано слушајте ја песната што е поврзана со вашиот поранешен партнер, а тој го знае тоа.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.На многу девојки темата „раскинување“ им претставува непријатна тема за разговор.  Доколку тоа важи и

loading...