Десетгодишно девојче се породило, но дури потоа дознале нешто ужасно!

Десетгодишно девојче во Бело Хоризонто во Бразил итно било одведено во болница откако се пожалило на сериозни болки во стомакот. И докторите биле во шок кога сфатиле дека не се работи за обична болка во желудникот, туку девојчето се породувало.Девојчето било во седмиот месец од бременоста но за среќа природно се подродило. Тоа на полицијата ѝ раскажало дека нејзиниот очув кој има 40 години сексуално ја злоставувал.

Мајката  на злоставеното дете кажала дека немала поим  дека детео ѝ било бремено. Признала дека забележала дека дедвојчето се однесува чудно и дека покажува се полош успех на училиште  од октомври минатата година.
Тамошната полиција тврди дека семејството инсистирало на тоа дека детето  е ситно и дека бременоста не се забележувала, додека детето кажало дека очувот му се заканувал дека ќе ги повреди мајката и братот доколку таа  каже некому нешто.Девојчето било во седмиот месец од бременоста но за среќа природно се подродило. Тоа на полицијата ѝ раскажало дека нејзиниот очув кој има 40 годин

Пронајдете не на следниве мрежи: