ДЕТАЛИ КОИ ДУРИ СЕГА ИЗЛЕГУВААТ НА ПОВРШИНА: Таткото на исчезнатиот Стефан…

Момчето Стефан Илиќ (12), од Банатска Суботица кај Бела Црква, исчезнал во саботата околу пладне кога неодамна пред куќата го пресретнале тројца мажи и се шпекулира дека е киднапиран!Неговиот татко работи како овчар и во саботата околу 10:45 часот, си дошол дома и им рекол на децата да ги причуваат овците.
Стефан со помалиот брат решил да му направи услуга на татко му и да припази на животните на 15 минути!
Меѓутоа, ги пресретнал црн автомобил кога се враќале дома.
Помладиот син Урош избегал, но Стефан го фатиле и го ставиле во багажник.
Инаку, семејството Илиќ, кои имаат седум деца, пред година ипол дена дошле да живеат во Банатска Суботица.Неговиот татко работи како овчар и во саботата околу 10:45 часот, си дошол дома и им рекол на децата да ги причуваат овците.
Стефан со пома

Пронајдете не на следниве мрежи: