Дете изнајмило проститутка, а таа му ја украла касичката за пари

Loading...

Четиринаесет годишно дете од Чикаго преку интернет договорило средба со проститутка додека родителите не му биле дома. Но не било баш се така како што очекувал.
Ребека Брукс(22) која ја ангажирал за сексуални услуги, отишла во неговата соба и му рекла да ги соблече панталоните, па додека седел на креветот го испрскала со спреј му го украла телефонот и касичката-прасе, со непозната количина на пари.
Тој веднаш ја повикал полицијата, па преку телефонот успеале да и влезат во трага на Брукс.
Таа е уапсена  и обвинета за вооружана кражба. Одредена и е кауција од 10.000 долари, која нема како да ја плати.Четиринаесет годишно дете од Чикаго преку интернет договорило средба со проститутка додека родителите не му биле дома.

loading...