Детски тобоган експлодирал на Белградскиот саем- повредени 4 деца!

Loading...

Денес се случила експлозија на Белградскиот саем- четири лица се полесно повредени.Две деца се одведени во Ургентниот центар во Белград, а две во Институтот за мајки и деца. 
Инцидентот се случил за време на хуманитарна  манифестација  кога експлодирал детски гумен тобоган.Две деца се одведени во Ургентниот центар во Белград, а две во Институтот за мајки и деца. 
Инцидентот се случил за време на хуманитар

loading...
Loading...