Девет роботи кои можат да ги заменат вашите најдобри пријатели!

Loading...

Смачено ви е од вашите најдобри пријатели? Посакувате да се позабавни и да имаат повеќе време за вас?Посакувате да ве однесе некој до креветот пред да спиете? Или можеби да ви направи некој добар коктел?

Можете да имате клониран робот- пријател… Погледнете го видеото и ќе видите како овие роботи можат да ги заменат вашите незаинтересирани пријатели…
Посакувате да ве однесе некој до креветот пред да спиете? Или можеби да ви направи некој добар коктел?

Можете да имате клониран роб

loading...
Loading...