Девет знаци дека тој е кретен!

Loading...

Тој можеби навистина е згоден, но дали е вистинскиот?Ви се допаѓа момчето со кое се гледате, но постојат работи кои ве нервираат.
Ова се деветте знаци кои покажуваат дека тој е кретен:
1.На пораките одговара така да разговорот не може да се продолжи.
2.Послед сексот, тој не е подвижен.
3.Го нервира што мора да го плати пијалокот и храната
4.Го фативте како „мерка“ друга, но, него па и не му е важно тоа што вам тоа ви пречи.

 
5.Не се сеќава на деталите од вашиот претходен состанок.
6.Не го интересира дали сте ги запознале неговите пријатели
7.Раскинавте, но тој и понатаму ви праќа пораки…
8.Зборува за вашите физички недостатоци а не сте доволно блиски
9.Кога сте со него се чувствувате како да пречитеВи се допаѓа момчето со кое се гледате, но постојат работи кои ве нервираат.
Ова се деветте знаци кои покажуваат дека тој е кретен:

loading...
Loading...