Девојче и ја отсекла главата на својата другарка

Loading...

Тринаесетгодишно девојче и ја отсекла главата на својата другарка затоа што сметала дека била поубава од неа. 
Инцидентот се случил во Кина, откако по завршувањето на часовите, девојчето ја викнало својата другарка кај неа дома и во еден момент со дрвено столче ја удрила по главата. 
Плашејќи се да не каже на своите родители, таа со кујнски нож и ножици и ја отсекла главата и телото, ја ставила во пластична кеса, а веднаш потоа ја исчистила крвта од местото на злосторот. 
Откако се дознало за случајот, било утврдено дека се разботи за убиство, но девојчето поради нејзините години нема да биде осудено. 
Таа ќе оди на рехабилитација, а родителите на убиеното девојче бараат штета од 13.500 евра. 
Девојчето ја мразело својата другарка бидејќи била послаба од неа и целото друштво сакало повеќе да поминува во друштво со неа. Тринаесетгодишно девојче и ја отсекла главата на својата другарка затоа што сметала дека била поубава од неа. 

loading...
Loading...