Девојчето од Плазма кекс стана СЕКС БОМБА!

Александра Недошан, позната како девојчето од пакувањето на Плазма кекс, израснала во девојка, за која денес многу мажи воздивнуват…Таа се појавила во спот и веднаш привлекла внимание. Се дознало дека таа е всушност девојчето од Плазма!

Таа признава дека коментарите и пријаат.
„Се гижев што ќе рече мајката на мојот дечко поради провокативните сцени во спотот. Но, мојот дечко и неговата мајка се горди на мене. Ми пријаат комплиментите, но имам јасна граница. Во тој спот се е направено со вкус“, вели Александра.Таа се појавила во спот и веднаш привлекла внимание. Се дознало дека таа е всушност девојчето од Плазма!

Пронајдете не на следниве мрежи: