Девојка била убиена во ормар

Loading...

Осумнаесетгодишната Премила Лал која заедно со својата другарка се шегувале со нејзиниот помал брат, трагично загинала од истрел од пиштол кога сакала да излезе од ормар.Инцидентот се случил во градот Лонгмонт во Колорадо, а Лал со помладата роднина се враќале дома и посакала да се пошегува со братот.
Но Галејс, кој  на Фејсбук се претставува како голем љубител на оружје, без размислување пукал во девојката која била сокриена во орманот.
„Откако испукал куршум тој видел дека тоа било Премила“, изјавил таткото на девојката. 
Галекс е пријавен за злоставување на дете и дозволување на малолетно лице да држи оружје. 
Полицијата го расчистува случајот.Инцидентот се случил во градот Лонгмонт во Колорадо, а Лал со помладата роднина се враќале дома и посакала да се пошегува со братот.
Но Гал

loading...
Loading...