Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возврат го нуди ОВА!

Ветува дека ќе бидам добра жена, дека ќе готви секој ден и спрема, само стоката и останатите животни мораат да бидат нахранети.Сајтот „Објави Онлајн“, цитира интересна порака за која не сме сигурни дали е автентична, но е интересна да се прочита.
Еве за што станува збор:
– Останав сама на оваа фарма, моите починаа минатата година, па се одлучив на овој потег затоа што ретко излегувам и бидејќи навистина немам време и едвај чекам да падне ноќ да одам да легнам. Барам маж или дечко кој би се оженил со мене и би работел со мене на мојата фарма, ветувам дека ќе му пружам и повеќе отколку што тој може да замисли, ќе бидам вистинска готвачка и домаќинка.
Негова работа е да се грижи за 150 грла стока, 13 крави, 8 кози, 66 овци + 34 јагниња, 46 пилиња, 19 телиња, 11 бикови, 4 кучиња и 12 мачки. Тој мора да ги храни три до четири пати дневно, не смее да снемаат ниту храна ниту вода. Редовно морааат да бидат нахранети. Потоа има и друга работа на фармата, од чистење на шталата, па до косење на трева, правење на бали, треба да се ора, рамни, сади и други работи исто како на секој имот. Мора да се оди во шума во набавка по дрва, да ги скрши, исцепи и донесе до куќата, ајде јас ќе помогнам при местење ќе бидам толку добра.
Предност имаат оние кои знаат да возат трактор и користат земјоделски машини и ве молам само да не ми се јавуваат оние момчиња кои си ги бричат нозете и градите, користат пудра и такви глупости, само такви не сакам. Барам конкретно селски мажи, влакнести и пополнети… Па ако има некој таков слободно нека ми се јави.Сајтот „Објави Онлајн“, цитира интересна порака за која не сме сигурни дали е автентична, но е интересна да се прочита.
Еве за

Пронајдете не на следниве мрежи: