Девојката му направила „шлифка“ на вратот, а тој ПОЧИНАЛ веднаш потоа. Да не направела такво нешто би бил жив!

Loading...

Девојката е во бегство бидејќи е исплашена дека може да биде обвинета за смртта на младото момче.Хулио Гонзалес (17) од Мексико Сити починал од гушење предизвикан од тромб, кој девојката му го направила со бакнеж.
Во текот на вечерата со фамилијата, Хулијо почнал да се гуши, неговите родители веднаш повикале помош од лекари, но тие за жал не можеле ништо да сторат и тинејџерот починал.
За смртта на момчето се сомнева дека е „виновна“ неговата девојка која непосредно пред тоа на вратот му направила „шливка“, при што настанал тромб кој допатувал до неговиот мозок и предизвикал мозочен удар.
Според пишувањата на медиумите девојката е во бегство бидејќи е исплашена дека може да биде обвинета за смртта на младото момче.

Ова не е прв ваков случај: пред две години 44 годишна жена од Нов Зеланд останала неподвижна по мозочен удар предизвикан од слични околности.
Лекарите не можеле да објаснат која е причината за парализа на левата рака се додека не забележале модрица на нејзиниот врат и оштетена артерија. На пациентката и била дадена терапија, па после една недела дена таа заздравила.Хулио Гонзалес (17) од Мексико Сити починал од гушење предизвикан од тромб, кој девојката му го направила со бакнеж.
Во текот на вечерата с

loading...
Loading...