„ДЕВОЈКИ, ИЗГЛЕДАТЕ КАКО ИЗЛОЖЕНО МЕСО“: Порака на дечко го разбрани регионот!

Loading...

„Дали навистина сакате да бидете дел од излог со изложено месо кое нормално еднаш се употребува, се заситува човек и следниот ден веќе гледа друго парче?“ – праша еден белграѓанец.Тој на Фејсбук се претставува како Капитано, а неговиот статус предизвика целосна еуфорија на социјалните мрежи.
Ова е неговиот статус во целост:
„Ајде да се обидеме да бидеме реални во следните неколку редови. Некое време сакав само да направам ваква фотка, чисто да разјасниме нешто. Реално и објективно гледано 99 од 100 мажи, на ова што се гледа на фотографијата, би кажале дека би спиеле со секоја девојка од фотката.
Убави задници, привлечни пози, па зошто да не?
Но, другиот факт е дека барем 95 од тие 99 мажи само би спиеле со конкретните девојки и никогаш повеќе не би им се јавиле, евентуално можеби кога повторно ќе добијат потреба, а немаат нов задник за дадените потреби.
Дали тие мажи се виновни за таквиот пристап?
Па, до некаде да, прилично е површен. Но, дали на тие мажи им е понудено нешто посебно повеќе од тони и ридови исти фотографии, исти пози, исти филтери, исти прикази кои не инспирираат на ништо друго освен на животниските инстинкти? 

Да, но во многу мал процент. Навистина се обидувам да ви доловам нешто важно.
Доколку постојано исфрлате фотки во таа една или тие две-три пози во кои добро изгледате, и притоа на фотките константно ги истакнувате задникот или градите, неважно дали во бикини или во долен веш, во шорцеви/краток фустан/здолниште кое ви открива половина задник, како може да очекувате од кој било маж да ве гледа како нешто друг освен сексуален објект?
Навистина не разбирам, еве нека ми ја објасни некој ситуацијата каде некој нон-стоп истакнува гради и задник, а замислува како некој го запознава со родителите и го гледа како столб на емотивна и стабилна врска која му го исполнува животот? Како?
И, катастрофално е тоа што во последно време тотално го сечете лицето или го прекривате со коса, или го потемнувате, глумите некаква уметност, а всушност изгледа како месо во излог и секој само гледа да земе добро парче да го употреби, и крај. Размислете малку за тоа.
Дали навистина сакате да бидете дел од излог со изложено месо кое нормално еднаш се употребува, се заситува човек, и следниот ден веќе гледа друго парче?Тој на Фејсбук се претставува како Капитано, а неговиот статус предизвика целосна еуфорија на социјалните мрежи.
Ова е неговиот статус во ц

loading...