Диета со лимон и мед

Loading...

Ова е една од најбрзите и во исто време најкратка диета – времетраењето е само два дена. Овој краток рок овозможува да се намалат калориите на минимум и да се принуди организмот да помине целосно во режим на користење на внатрешните резерви, односно да ги топи наталожените маснотии. Како и сите кратки диети, со лимон-мед  диетата само делумно може да намалат складираните масти  во телото. Но, она што е важно е дека оваа диета бара внесување на големо количество вода.
Дознајте повеќе на najadise.mkОва е една од најбрзите и во исто време најкратка диета – времетраењето е само два дена. Овој краток рок овозмож

loading...
Loading...