ДИК: До 10 часот во Теарце гласале 76 гласачи

Од запишани 714 избирачи до 10 часот на гласање излегле 76 или 10,64 проценти.Државната изборна комисија извести дека на избирачкото место 2011 во Теарце, од запишани 714 избирачи до 10 часот на гласање излегле 76 или 10,64 проценти.
ДИК соопшти дека следниот податок за излезеност на гласачите на ова избирачко место ќе го соопшти по 13 часот.Државната изборна комисија извести дека на избирачкото место 2011 во Теарце, од запишани 714 избирачи до 10 часот на гласање излегле 76 или 10,64 п

Пронајдете не на следниве мрежи: