ДИК го одби и четвртиот приговор на СДСМ

Одбиен и четвртиот приговор кој СДСМ го поднесе до Државната изборна комисија, која вчера и денеска заседава по однос на приговорите.Со 2 гласа ЗА и 7 ПРОТИВ е одбоен приговорот на СДСМ.
Инаку, од 8 поднесени приговори, ДИК одби 4 од СДСМ, а 2 од нив ги повлече самата партија.Со 2 гласа ЗА и 7 ПРОТИВ е одбоен приговорот на СДСМ.
Инаку, од 8 поднесени приговори, ДИК одби 4 од СДСМ, а 2 од нив ги повлече самата пар

Пронајдете не на следниве мрежи: