Димитар Андоновски со Гран При награда

Loading...

Вчера вечер, нашиот познат македонски поп пејач Димитар Андоновски на својот Фејсбук профил ја сподели оваа вест со сите негови пријатели и фанови.Вчера вечер, нашиот познат македонски поп пејач Димитар Андоновски на својот Фејсбук профил ја сподели оваа вест со сите негови пријатели и фанови.
И покрај учеството на многуте европски и светски земји на Меѓународниот Арт Фестивал “Езерски бисери”, тој како единствен македонски претставник ја освои главната Гран При награда и учество на големиот фестивал во Белорусија “Славјански Базар”.
Повеќе на ТЗМ.МКВчера вечер, нашиот познат македонски поп пејач Димитар Андоновски на својот Фејсбук профил ја сподел

loading...
Loading...