Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје.Од Владата информираат дека настанот ќе се одржи во Свечената сала во Владата на Република Македонија.
На настанот ќе присуствува и министерот за здравство Никола Тодоров.Од Владата информираат дека настанот ќе се одржи во Свечената сала во Владата на Република Македонија.
На настанот ќе присуствува и министе

Пронајдете не на следниве мрежи: