Дин: Даниел Кајмаковски е родена ѕвезда!

Loading...

По коментарот на српската пејачка Марија Шерифовиќ за нашиот кандидат на Икс-фактор, на ангелскиот глас на Даниел Кајмакоски, не остана рамнодушен и некогашниот босански претставник на Евровизија, Дин.Според, познатиот босански музичар Кајмакоски е роден за на сцена и најкомплетен лик од натпреварувачите.
– Тоа е тоа, комплетен лик! Е што сакам кога некој навистина е роден за на сцена. После сѐ, Даниел е родена ѕвезда и комплетен, искоментира музичарот Дин на Твитер.Според, познатиот босански музичар Кајмакоски е роден за на сцена и најкомплетен лик од натпреварувачите.
– Тоа е тоа, комплетен лик! Е што

loading...
Loading...