Дино Мерлин со ШОКАНТНА изјава!

Loading...

Дино Мерлин е една од најголемите босански ѕвезди. Тој за новогодишната ноќ гостуваше во Будва. Но, една изјава која ја даде ги збуни сите медиуми. 
Сите генерации уживаат во неговите песни и токму затоа сите негови концерти поминуваат со одлична посетеност. 

 
Тој го најави својот најнов албум за оваа пролет, но додаде нешто интересно:
Ова е мојот 11-ти албум и не знам дали воопшто ќе имам уште „некој по него“.Тој за новогодишната ноќ гостуваше во Будва. Но, една изјава која ја даде ги збуни сите медиуми. 
Сите генерации уживаат во неговите п

loading...
Loading...