Дневен хороскоп за 01.05.2013

Loading...

Oвен
Ќе имате прилика да излезете од финансиската криза за некој ден, доколку прифатите да соработувате со другите и го делите сработеното.
Бик
Полето за кариера ви е стабилно, но денес очекувајте тешкотија околу согласувањето со колегите. Поатои можност да дојде до неозбилна меѓусебна расправија. Партнерот е се поблизу до решавање на проблемите.
Близнаци
Здравствената криза сеуште не ви е помината, затоа немојте да се форсирате ниту нервирате без потреба. Обврските може да чекаат. Искористете го слободното време за одмор и релаксација.
Повеќе на следниов ЛИНКOвен
Ќе имате прилика да излезете од финансиската криза за некој ден, доколку прифатите да соработувате со другите и

loading...
Loading...