Дневен хороскоп 09.05.2013

Loading...

Овен
Денес, оние во знакот на Овен ќе се чувствуваат полни со енергија и ќе сакаат да решат многу работи во текот на денот. Можеби некоја личност ќе ве провлече за момент, но сепак нема да се залетувате премногу брзо за да започнете нешто ново со таа личност, туку едноставно ќе сакате да биде присутна во вашит живот во текот на целиот месец. 
Бик
За Биковите денешниот ден е дличен за исполнување на професиналните и лични цели. Ако навистина сакате да бидете со некој, сега е време да погледнете длабоко во вашето срце и да преминете во акција. 
Близнаци 
Близнаците денес ќе почувствуваат дека некој цел време ги гледа. Дури и да слушнете негативни коментари за вас и вашето однесување …
Останатиoт хороскоп на следниот линк. Овен
Денес, оние во знакот на Овен ќе се чувствуваат полни со ен

loading...
Loading...