Дневен хороскоп 18.03.2013

Loading...

Овен
Своите мисли насочете ги кон реалноста, поготово навечер. Во текот на денот ќе си потскокнувате како риби во вода, но работите лесно би можеле да ви излезат од контрола, поготово ако летате во облаци. По заоѓање на сонцето, друштво би ви годело, па би можеле да договорите некоја седенка со пријателите или со саканата личност.
Бик
Забавата нека ви започне уште рано наутро! И покрај тоа што ќе имате многу обврски и ќе морате да трчате од едно на друго место, ќе уживате во тоа. Вие имате способност за вршење на повеќе работи истовремено, а за тоа време се чувствувате одлично. При крајот на денот, ентузијазмот ќе ви опадне, па ако имате некои емоционални прашања и тие решете си ги порано.
Близнаци
Денес ќе ви биде тешко да се поврзете на подлабоко ниво со било кој. Наместо тоа, ослободете се и уживајте во леснотијата на животот, макар на еден ден. Ако имате обврски, завршете ги по заоѓањето на сонцето, тогаш ќе бидете попродуктивни …
Повеќе на следниот ЛИНК!Овен
Своите мисли насочете ги кон реалноста, поготово навечер. Во текот на денот ќе си потскокнувате како риби во во

loading...
Loading...