Дневен хороскоп за 02.05.2013

Loading...

Овен
Одличен период за љубов и уживање. Пријатното расположение го делите со пријателите. Во друштвото сте омилената личност. Доколку пушите намалете со цигарите.
Бик
Ранливи сте и помалку несигурни на љубовен план. Треба да ги избегнувате расправиите со саканата личност за да не се ги искомплицирате работите.
Близнаци
Постојано се преиспитувате и ја проверувате силата што ја поседувате. Можеби на крајот на денот ќе бидете раздразливи и нервозни. Концентрирајте се на она што го работите….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Одличен период за љубов и уживање. Пријатното расположение

loading...