Дневен хороскоп за 03.05.2013

Loading...

Овен
Денес може ќе имате недостиг на финасиски средства, па затоа внимателно трошете. Можеби сакате да купите нешто луксузно но прво запрашајте се дали може да си го дозволите.
Бик
Денес лесно ќе им ги „читате“ мислите на другите луѓе. Па затоа ќе ви биде лесно да зборувате со другите луѓе. Па денес за вас ќе биде успешен ден.
Близнаци
Денес ќе бидете многу таинствени. Ќе избегате од реалноста и ќе и се препуштите на фантазијата. Па тоа ќе ви донесе дополнителна инспирација….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Денес може ќе имате недостиг на финасиски средства, па зато

loading...