Дневен хороскоп за 03.09.2013

Loading...

Овен
Одличен ден е пред вас,многумина од вас ќе имаат многу убави моменти поминати со партнерот. Поволниот финансиски извештај ќе ве поттикне на акција што долго ја планирате. Заштитени сте од непријатности и здравствени пречки. Контролирајте ја бунтовноста.
Бик
Не се оптеретувајте со минатото и покрај тоа што постојат некои ситуации од вашето минато што не ви даваат мир. Соочете се со нив. Пред да се зафатите за работа испитајте дали ги имате сите потребни услови. Поспаноста лечете ја со работа. Измерете го притисокот. Внимавајте кому се доверувате.
Близнаци
 
Договор со една личност повеќе укажува на потенцијалните грешки, одошто на нова можност за успешна соработка. Достоинствено прифатете го моменталниот пораз, како отрезнување или добра деловна лекција. Трпеливо чекајте нова деловна прилика. На средбите со саканата личност не може да ги избалансирате различните интереси. Додека вие изгледате сомнително, вашиот партнер изгледа премногу воздржано. Ќе ви годи релаксација или престој во природа.
Повеќе на TZM.MKОвен
Одличен ден е пред вас,многумина од вас ќе имаат многу убави моменти пВашиот дневен хороскоп!

loading...
Loading...