Дневен хороскоп за 07.05.2013

Loading...

Овен
Многу драма во вашиот дом денес. Внимателно, стојте на страна и обидете се да ги контролирате вашите емоции. Не се истурајте на партнерот.
Бик
Денес ќе најдете на лојалност и верност кај вашите соработници. Се што ќе започнете одлично ќе го сработите. Ќе напредувате во вашата кариера.
Близнаци
Денес ќе бидете малку збунети. Ќе бидете во дилема дали да дискутирате за вашите чувства со вашиот партнер или пак да ги задржите за себе си….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Многу драма во вашиот дом денес. Внимателно, стојте на стра

loading...