Дневен хороскоп за 11.09.2013

Loading...

Што вели вашиот хороскоп за среда (11.09.2013)?Овен
Завршете ги оддамна започнатите обврски и почнете повторно да верувате во себе. Брзи сте на дело, затоа најдете време за старите пријатели. Нив никогаш не треба да ги заборавите, тие се единствени што ве разбираат. Многу работа, малку резултати, но свесни сте дека одите многу брзо и дека резултатите се неминовни.
Бик
Време е да почнете да размислувате за штедење особено сега додека изворите се уште не се пресушени. Пари имате доволно, но ги трошите во поголема мера од она што ви е дозволено. Со партнерот страстите се смирија, уживајте во мирната атмосфера.
Близнаци
Ова е успешен ден за вас. Уште ако ја избегнете опасноста како што е суетата и пречувствителноста во комуникацијата со околината ќе ви биде прекрасно. Немате причина да се чувствувате лошо, но морате да тргнете во потрага за внатрешен мир.
Повеќе на: ТЗМ.МКОвен
Завршете ги оддамна започнатите обврски и почнете повторно

loading...
Loading...