Дневен хороскоп за 17.04.2013

Loading...

Овен
Потрудете се да посветите на вашето семејство, на себе си и на своите потреби денес. Работните обвски не мора да бидат во прв пан секој ден. Одморете се.
Бик
Одличен ден за комуникација, за кртки патувања. Денес исто така може да се посветите на реализирање на некои проекти. Доколку имате време може и да прошетате, убаво е времето може да прочитате и некоја книга. Новите информации се многу важни.
Близнаци
Уживајте во омилената храна, но не претерувајте. Свртете се кон матријалното, тоа ќе ви биде многу важно овие денови. Не се оптеретувајте со долги разговори за вашите финансии.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Потрудете се да посветите на вашето семејство, на себе си и

loading...