Дневен хороскоп за 19.04.2013

Loading...

Овен
Денес семејството ќе ви биде многу важно. Ќе имате потреба да ги решите сите несогласувања, но тоа нема да биде ни малку лесно.  Можна е уште една расправија. Партнерот изгледа незаинтересирано.
Бик
Доколку сте во врска, партнерот денес нема да има разбирање за вашето однесување. Можна е расправија со партнерот, а тоа ќе придонесе да се  зближите со некој друг. Сепак, не донесувајте одлуки кога сте нервозни.
Близнаци
На работа ќе бидете вешти во комуникацијата. Очекувате пари. Ќе го добите но со задоцнување. Во куќата владее  негативна атмосфера. Здравје чувствително….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Денес семејството ќе ви биде многу важно. Ќе имате потреба

loading...