Дневен хороскоп за 26.06.2013

Loading...

Овен
Овој ден ќе биде доста тежок и напорен за припадниците на овој знак.Појава на неочекувани проблеми најчесто од финансиска природа , кои можат да влијаат на прашања од лична природа. За повеќето припадници на овој знак ќе биде нагласена здравствена неурамнтотежа. Борете се со вашите стравови, нездравите навики и лошите мисли кои ќе ви создаваат загриженост. Откажете се од илузиите и погледнето од страна, за да се оцените пообјективно.
Бик
Повеќето од припадниците на овој знак ќе прават безуспешни обиди да ги намалат проблемите додека за другиот  дел од припадниците на овој знак, проблематичните ситуациите особено ќе влијаат врз односите со луѓе. Ќе имате успех при потпишување на договори, реализација на финансиски и други видови вложувања како и во креативните манифестации кои ќе ви донесат лична сатисфакција. Постои ризик од депресија и развивање на фобии.
Близнаци
За близнаците среда е особено среќен ден. Ќе најдете решение на прашања од лична природа. Оние кои се насочени кон целосни промени, среда е добар ден за почеток на истите. Борете се со вашите стравови и не дозволувајте на загрижувачките  мисли да ве опседнат. Создадете здрава атмосфера околу себе. Уживајте во животот и во изненадувањата кои ќе ви ги донесе…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овој ден ќе биде доста тежок и напорен за припадниците на о

loading...
Loading...