До -50% предновогодишно шопинг изненадување во Драма Студио

Loading...

Љубителите на модата може да ја започнат својата предновогодишна шопинг магија на 16ти декември, сабота, во Драма студио. Познатите Love Cats ќе може да си ги купите 2 за -30%, колекцијата Love Cats Ready to wear дури на 50% и колекцијата Concept 2020 која беше претставена на Модната Недела во Скопје ќе ви биде на -20%. „Ние во Драма студио сакаме нашите клиенти да ги изненадуваме постојано со креации на облека и накит кои ќе бидат намалени до -50% со цел да ја испратат старата 2017 и да ја започнат новата модна 2018 година. Среќни празници ќе ви посакаме со дегустација на новите разновидни и вкусни слатки во градот Cookies&Cakes“ велат од Драма Студио.Модниот дизајнер Ивана Кнез најавува за 2018 година ново модно поглавје на Драма кое ќе биде предизвик за тимот и за нејзините клиенти.„Ние во Драма студио сакаме нашите клиенти да ги изненадуваме постојано со креации на облека и накит кои ќе бидат намалени до -50%

loading...
Loading...