До денеска трае пријавувањето на штетите од поплавите

Денеска до 16 часот и 30 минути завршува пријавувањето на штетата до општините каде населението беше погодено од поплавите од 6- ти август.Во населбата Синѓелиќ почна асфалтирањето на улиците, со средства од 2 и поло милиони евра, од градот Скопје, што едногласно беа изгласани од советниците.Во населбата Синѓелиќ почна асфалтирањето на улиците, со средства од 2 и поло милиони евра,

Пронајдете не на следниве мрежи: