Добила два пати на лото, а сега живее во сиропиталиште!

Loading...

Евелин Адамс  од Њу Џерси, два пати добила на лото во 1985 и 1986 година. Се вкупно освоила 5. 4 милиони долари. Нормален човек со тие пари би купил автомобил, би одел на патување, би купил куќа… Паметен човек би ги ставил парите во банка. Евелин решила да ги прокоцка сите пари во коцкарница.
Евелин сега е речиси без пари и живее во сиропиталиште. Од милионерка сега е едноставно една сиромашна жена!
 Нормален човек со тие пари би купил автомобил, би одел на патување, би купил куќа… Паметен човек би ги ставил парите

loading...
Loading...